Novi Sad
14.08.2013.
15:48 > 16:03
Roditelji Zoje Mirosavljević, koja je prošle nedelje preminula od Batenove bolesti, iniciraće donošenje "Zojinog zakona".
  • ns time

    19.08.2013 07:08
    Pratila sam pricu roditelja dece obolele od Batenove bolesti.Mislim da su bili izuzetno hrabri i dosledni.Teskoca kada vidite svoje dete kako se muci, a nista nje trebalo tako da bude-to je strasno.Onda vas drzava ostavi same da se potucate po svetu i trazite lek,da verujete kako ce bas sledece godine biti odobren novi lek.A onda-smrt.Surovost,degutantnost sadasnje ministarke koja menja kostime svakog dana usred ovako teske krize gde po juznoj Srbiji nema vise ni narodnih kuhinja,ta uzasna nesolidarnost sa sopstvenim narodom(u koji se sramno kunu svakog dana) to je porazavajuce.
  • Mila

    15.08.2013 16:26
    A za ovo i ovakve mora biti novaca. Užas jedan
    http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Bokan-dobija-novi-sluzbeni-automobil-od-30-000-evra.html
  • baka

    14.08.2013 21:18
    Da li je moguće da tako kratko pamtimo? Ova preslatka devojčica nas je napustila pre nekoliko dana a mi smo je već zaboravili. Pridružimo se njenim roditeljima a i roditeljima njenih drugara koji su imali (i u medjuvremenu nas napustili) ili imaju isti problem. Pa ova slika male Zoje i njene mame ne može a da do suza ne gane normalnog čoveka. A da li su normalni, oni što odlučuju o sudbini ovih malih, nevinih, bića? Da li su videli sliku male Zoje? I oči njenih živih sapatnika?
  • Deks

    14.08.2013 21:15
    Dobra inicijativa, treba svi da je podržimo!
  • 14.08.2013 21:05
    liman 2
    Zojina tragicna sudbina je odlika ovog nakaradnog drustva a ne moja ili Vasa sramota , kako kazete jer smo zaboravili sta je ljudskost ...Neke stvari ovde su izgubile smisao pa cak i u Vasem dobronamernom komentaru .Mogu li pojedinci odreagovati na svaki vapaj nesrecnih roditelja za bilo koju vrstu pomoci kada su i sami do te mere osiromaseni da je to prosto sramno...ja licno ne mogu iako bih silno zelela da mogu pomoci i vise i znacajnije . Pravo pitanje i najveci problem je i dalje BEZOBRAZLUK vlasti ili konkretno ministarke koja drsko i bezocno laze non stop i pravi se naivnom u celij ovoj prici i ne samo ovoj vec u svim pricama o lekovima , bolestima ,aflatoksinu i na kraju o svemu o cemu je do sada govorila... Nemam nameru da je kritikujem sto je iz opcije kojoj ja nisam sklona . vec naprosto zena bezobrazno nezna da radi svoj posao i to je jedina istina a UZ TO JE I AROGANTNA.Da li bi recenica poput one koju navodite mogla da bude izrecena javno bilo gde u normalnom svetu-ne nebi , ali ovde je sve dozvoljeno i povrh toga neznanje i gordost se nagradjuje.Problem nije ni u meni ni u Vama , ali jeste u sistemu za koji smo dali signal da i nije tako los cim nemamo nameru da ga menjamo a zasto to ni sam dragi Bog nezna-ocigledno smo mazohisti jer dozvoljavamo da se neljudi igraju zivotima nase dece i nasom buducnoscu kao naroda...
  • Pezos

    14.08.2013 17:11
    Zoja počivaj u miru
    "Vaša Zoja je ionako kolateralna šteta ove države" Sramniju rečenicu nisam čuo od ove. Još veća sramota nas koji smo zaboravili šta je ljudskost, humanost i saosećanje. Da je tema stanija i njeno dupe bilo bi već 200 komentara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna